Automatisatie garagepoorten

automatisatie garagepoort offerteWil je jouw garagepoort graag laten automatiseren of ‘elektrisch maken’?
Vul het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvende offertes voor automatische garagepoorten.

Hoe gedetailleerder je de werken omschrijft (gaat het om een kantelpoort? Sectionaalpoort? …) hoe beter de initiële offerte zal opgemaakt worden en hoe sneller je antwoord krijgt.

Recensies van onze offerteservice voor automatische garagepoorten

Hieronder enkele beoordelingen van personen die gebruik hebben gemaakt van deze offerteservice.

 

Ik vertrouw internet niet altijd, want je hoort altijd van die verhalen maar ik moet wel toegeven dat ik heel tevreden ben van garagepoorteninfo.be hun offertedienst voor automatische garagepoorten.

Ik vroeg een offerte aan voor mijn kantelpoort, omdat ik het toch wel vervelend begon te vinden om die altijd handmatig open en toe te doen. Diezelfde dag werd ik nog gebeld om mijn offerte te verifiëren en dan kreeg ik de volgende dag al meteen drie offertes in de bus.
Het was wel moeilijk om te kiezen, want ze waren allemaal voordelig maar ik heb dan gewoon gekozen voor het bedrijf die het dichts bij mij woont.
Tot nu toe heel tevreden over de mechanisatie en nog geen problemen ondervonden. Het is nu toch al drie maand geleden, dus ik verwacht ook niet dat die er nog komen.

Yarim Merckaert

 

Het is eigenlijk mijn zoon die de offerte had gevraagd, maar ik wil gerust mijn ervaring met jullie delen. Ik woon in een appartementje en heb nog een kleine garagebox staan die ik eigenlijk vooral gebruik voor mijn water en drank in op te slaan. Omdat ik toch al wat ouder ben is die poort wel wat zwaar geworden en had ik toch gedacht aan automatische garagepoorten.
Mijn zoon heeft dan een offerte aangevraagd en we hebben samen gekozen voor diegene die ons het best leek.
Ik dacht dat het weer een serieuze kost ging zijn maar het viel eigenlijk goed mee, dus ik ben natuurlijk wel tevreden.

– Marjolein Van den Abeele