Garagepoort met deur

garagepoort met deurAls je je garage veel als toegang tot je woning gebruikt, is het misschien niet erg handig om telkens die zware garagepoort open en toe te klappen. Ook als je een geautomatiseerde garagepoort hebt is het wellicht niet erg handig, want het kost je toch wel wat aan elektriciteit iedere keer dat je de poort opent…
Daarnaast is het wellicht ook niet verstandig om telkens je garagepoort te openen aangezien je zo heel wat opgewekte energie en warmte verliest.
Een goede oplossing om al dit zware werk of energieverlies tegen te gaan is om te kiezen voor een garagepoort met deur. Hieronder bespreken we de mogelijkheden.

Mogelijkheden

Je kan niet zomaar bij elk type garagepoort een deur toevoegen.
Als je een garagepoort met deur wilt, dan zijn je mogelijkheden eerder beperkt. Meestal kan je kiezen tussen een sectionaalpoort of een poort die volledig losstaat van de deur.

Loopdeur
De loopdeur is de variant van de garagepoort waar de deur verwerkt zit in de panelen van de sectionaalpoort. Uiteraard is de volledige garagepoort, inclusief loopdeur, volledig open en toe te schuiven.
Automatiseren kan ook.

Aparte deur
Niet ieder type poort kan een deur in de garagepoort verwerken. Daarom is het ook mogelijk om een extra deur te voorzien, naast de garagepoort.
Hierbij kan je eigenlijk kiezen voor het even welke garagepoort, want dit is altijd mogelijk.
Het best kies je voor een loopdeur met een vaste pui. Dit is in feite één geheel, waarbij de garagepoort apart opengaat, daartussen een niet te openen stuk in hetzelfde materiaal als de garagepoort hangt en daarnaast de open draaibare deur wordt geplaatst.

Duopoorten
Uiteraard hoeft een garagepoort geen kantelpoort, sectionaalpoort of rolpoort te zijn. Het zou evengoed kunnen dat je een garagepoort wilt nemen die uit twee wijde openslaande deuren bestaat.
Deze zijn verkrijgbaar in veel meer materialen dan bij andere garagepoorten met deur. Zo kan je kiezen voor een massieve garagepoort én zijn ze ook nog eens automatiseerder.

garagepoorten met deur

Garagepoort met deur prijs

Prijzen verschillen sterk bij garagepoorten, zoals je al in dit artikel kon lezen.
Afhankelijk van de grootte, materiaalkeuze en eventuele mechanisering verschilt de prijs. Voor een exacte prijs kan je hier terecht.

  • Gratis offertes ontvangen?

    Wil je graag een nieuwe garagepoort zetten? Of wil je misschien je garagepoort automatiseren? Aarzel niet, en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan.

    Ga naar de offertedienst.