Garagepoort sloten

garagepoort slotenEen garagepoort is op zichzelf al een pak effectiever tegen inbraken in je auto dan een carport, of dan gewoon je auto te laten buiten staan. Het is trouwens niet alleen de auto die wordt beschermd, maar ook de boord documenten en eventuele zaken die je in de auto achterlaat. Denk maar aan een GPS, telefoon, …

Helaas is een garagepoort wel niets zonder een goede afsluiting. Het slot dat bij de garagepoorten wordt geleverd doet uitstekend werk, maar waarom risico’s nemen? Eén of meer sloten installeren, of de meegeleverde sloten vervangen kan wonderen doen.

Welke garagepoort sloten?

Het standaard garagepoort slot (een cilinder slot)  kan worden vervangen of uitgebreid met verschillende vormen van afsluitingen. Hieronder een overzichtje:

Balksloten
– Geschikt voor sectionaalpoorten, rolpoorten en kantelpoorten.
– Dit slot is een balk die binnenin je garage wordt geplaatst. Het heeft de volledige lengte van de garagepoort en is vanbuiten niet zichtbaar. Je kan het van buiten en/of binnen vastdraaien.
Deurbalken
– Geschikt voor garagepoorten met deuren.
– Er wordt een balk geplaatst met daarin één of meer verschillende sloten aan de kopse kant. Voor je gemak kan je deze zowel horizontaal als verticaal laten plaatsen.

Blokeringsmechanisme
– Geschikt voor kantelpoorten.
– De loopwielen die de kantelpoort omhoog en omlag trekken worden geblokkeerd.

Meerpuntsvergrendeling
– Optie voor alle soorten garagepoorten.
– Er worden meerdere haaksloten boven en onderaan de garagepoort geplaatst. Hierdoor wordt de garagepoort steviger vastgezet. Je hebt de mogelijkheid om ze allemaal tegelijk af te sluiten of elk apart.

Ophefbeveiliging
– Optie voor alle soorten garagepoorten.
– Elektronische vergrendeling van garagepoort.garagepoorten sloten

Extra beveiliging tips

  • Kies je niet voor extra beveiligingssloten? Opteer dan voor verstevigingsprofielen om het dieven extra moeilijk te maken.
  • Zorg er voor dat een cillinderslot nooit uitsteekt. Maximaal twee millimeter! Anders wordt het kinderspel voor dieven om in te breken.
  • Vermijd te veel raampjes in je garagepoorten. Zo kunnen dieven makkelijker zien wat er aanwezig is en kunnen ze die stuk slaan om binnen te geraken.
  • Gratis offertes ontvangen?

    Wil je graag een nieuwe garagepoort zetten? Of wil je misschien je garagepoort automatiseren? Aarzel niet, en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan.

    Ga naar de offertedienst.