Gratis garagepoorten advies

garagepoort offerteVrijblijvend, gratis en professioneel advies van vakmensen ontvangen? Vul het onderstaande formulier in en wij sturen je een offerte op maat gemaakt, met al je vragen zo goed mogelijk beantwoord.
Dit formulier invullen en advies krijgen is volledig gratis en neemt minder dan een minuutje van je tijd in beslag.

Garagepoort offertes vergelijken kan je tot 30% doen besparen en daarbovenop betaal je bij plaatsing maar 6% BTW in plaats van 21%!

  Soort garagepoort?

  Manuele of elektrische bediening?

  Extra opmerkingen?

  De persoonlijke gegevens die je deelt worden door Garagepoorteninfo.be doorgestuurd naar externe bedrijven die jouw offerte zullen behandelen. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt. Wil je je aanvraag aanpassen, verwijderen of heb je vragen? Contacteer ons dan via Offerte@garagepoorteninfo.be. Lees hier meer over ons privacy beleid en onze gebruikersvoorwaarden.

  Garagepoorten offertes : Beoordelingen

  Hieronder enkele beoordelingen van personen die gebruik hebben gemaakt van onze offerteservice.

  Onze jongste zoon was beginnen met het leren rijden van een wagen en was vergeten hem in neutraal te zetten. Omdat hij zo dicht bij de garage stond is de auto dan tegen de garagepoort geschoten en zat er een deuk in… De poort was nu wel aan vervanging toe, dus het was niet zo erg, maar ik vind dat altijd vervelend om te beginnen zoeken naar een goeie vakman.

  Mijn zoon voelde hem dan schuldig en heeft dan een beetje opzoekwerk gedaan en kwam dan uit op deze site. ‘t Was goed voor mij en hij heeft dan garagepoorten offertes aangevraagd.
  De volgende dag had ik er al vier gekregen en daaruit hebben we dan een keuze gemaakt. Ik moet zeggen dat ik wel denk dat alle bedrijven goed waren, maar ja je moet dan wel een keuze maken he.
  Vijf maand geleden en nog altijd heel goed. Misschien maak ik ook gebruik van jullie om mijn poort te automatiseren op termijn.

  – Nelly De Sterck

   

  Ik woon nog maar net samen met mijn vriendin en dus moeten we veel kosten doen. Daarom helpt het om prijzen te vergelijken. Ik was al wat sceptisch want ik heb al via andere websites garagepoorten offertes vergeleken, maar daar kreeg ik veel te hoge prijzen. Dus ik heb het hier eens geprobeerd en hier werden de prijzen die we oorspronkelijk kregen in de helft gedaan… Da’s natuurlijk een mooie deal. (Eén vakman was wel nog altijd veel te duur, maar ja die hebben we dan niet gekozen he…)
  Dan dacht ik dat de kwaliteit misschien wat minder zou zijn geweest, maar we zijn dan gaan kijken naar andere poorten die zij hebben gezet en er was niks op aan te merken.
  Onze poort staat er nog steeds, dus ik denk wel dat het goed zal zijn he!

  – Pieter-Jan Van Moorsele