Prijs sectionaalpoort

prijs sectionaalpoortEen sectionaalpoort is de meestverkochte garagepoort.
Het voordeel ervan is dat ze veel goedkoper zijn dan de meeste andere poorten en ook nog eens veel lichter zijn.

Een sectionaalpoort bestaat uit verschillende panelen en is daardoor ook plaatsbesparender.
Meestal wordt gewerkt met lichtere materialen, waardoor het elektrisch maken van een sectionaalpoort je ook goedkoper zal uitkomen dan het automatiseren van een andere soort poort. Er is immers een lichtere motor voor nodig.

Een exacte prijs geven voor een sectionaalpoort is praktisch onmogelijk. Wij weten immers niet wat jouw exacte wensen zijn. Toch geven we hieronder enkele richtprijzen mee. Voor een exacte prijs kan je altijd gratis prijsoffertes aanvragen via deze pagina.

sectionaalpoorten prijzen

Prijs sectionaalpoort

De prijs van een sectionaalpoort is een opeenstapeling van kleine en minder kleine kosten. Sommige van deze kosten kun je vermijden, in andere investeer je dan beter weer wat meer.

Het materiaal voor een sectionaalpoort is allemaal vrij gelijkwaardig aan prijs. Kiezen voor aluminium of metaal is over het algemeen wel het duurst.
Een PVC sectionaalpoort is goedkoper, maar zeker niet minderwaardig. Kunststof doet het heel goed in inbraaktesten.

De grootste kost wordt ongetwijfeld gemaakt door de afmetingen van je sectionaalpoort. De sectionaalpoort prijs neemt toe bij grotere afmetingen.

Dit is trouwens niet recht evenredig.

Voor een poort van 5 x 2,5 meter betaal je (richtprijzen) iets meer of minder dan 3000 euro, en voor een poort van 2,5 op 2,3 betaal je gemiddeld 2300 euro. Voor exacte prijzen kan je beroep doen op deze gratis offertedienst. En wees gerust: er is bij deze offertaanvraag geen aankoopverplichting.

Deze prijzen hangen ook af van fabrikant tot fabrikant. Tegenwoordig is de concurrentie heel groot en zal je geen enorme prijsverschillen opmerken.

Toch is het belangrijk dat je de prijzen van sectionale poorten goed vergelijkt van bedrijf tot bedrijf. Vaak zijn er kleine verschillen die voor jou misschien belangrijk zijn.

Andere kosten die de prijs van een sectionaalpoort de hoogte in doen schieten zijn isolatiedikte van de poortautomatisatieplaatsingskosten, …

Meer isolatie zal je meer kosten, maar anderzijds bespaar je zo ook meer energie die anders door je garagepoort naar buiten glipt. Bovendien maak je bij goed geïsoleerde garagepoorten ook kans op premies van de Vlaamse overheid (2015-2016-…)

De dikte van de poort is ook belangrijk voor een betere isolatie, maar ook voor een betere inbraakbeveliging. Als je het dieven exta moeilijk wilt maken, kies je dus best voor een iets dikkere garagepoort.

Automatisatie is natuurlijk ook erg makkelijk. Zeker voor op latere leeftijd. Bovendien is het aangenaam te weten dat je met een druk op de knop je garagepoort kan openen. Ook als het buiten hard aan het regenen is.

Garagepoorten kunnen zelf worden gezet of geplaatst worden door vakmannen. Natuurlijk moet je daarvoor wel hun werkuren vereffenen. Als je bij een firma koopt valt deze plaatsingskost best mee. Als je apart een garage aankoopt en apart vakmannen instelt, valt het vaak wat duurder uit.sectionaalpoort prijs

Gratis offertes voor sectionaalpoorten

Zoals je ziet zijn er veel verschillen bij sectionaalpoort.
Om jullie een exacte prijs te geven voor één soort garagepoort of meerdere soorten garagepoorten kan je gebruik maken van onderstaande formulier.

Offertes aanvragen is volledig gratis en strekt tot geen enkele aankoopverplichting. Je aanvraag wordt automatisch naar de beste vakmannen uit jouw regio doorgestuurd.

    Soort garagepoort?

    Manuele of elektrische bediening?

    Extra opmerkingen?

    De persoonlijke gegevens die je deelt worden door Garagepoorteninfo.be doorgestuurd naar externe bedrijven die jouw offerte zullen behandelen. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt. Wil je je aanvraag aanpassen, verwijderen of heb je vragen? Contacteer ons dan via Offerte@garagepoorteninfo.be. Lees hier meer over ons privacy beleid en onze gebruikersvoorwaarden.