Zelfbouw garagepoorten

zelfbouw garagepoortenEen garagepoort laten plaatsen kost natuurlijk het meest. Het voordeel van een garagepoort te laten plaatsen is dat je er zelf geen tijd en moeite in moet stoppen, en dat je er geen enkele kennis van moet hebben.
Echter kan het zelf plaatsen van een garagepoort je heel wat geld besparen. Als je dus gerust je handen wilt vuil maken, en denkt handig genoeg te zijn om zelf een garagepoort te installeren, lees dan zeker verder!

zelfbouw garagepoort

HOE ZELF EEN GARAGEPOORT PLAATSEN?

Een garagepoort zelf plaatsen vergt enige voorbereiding en handigheid.
Via een doe het zelf pakket wordt een garagepoort plaatsen pas echt eenvoudig.
Via deze website hoef je gewoon je persoonlijke voorkeur te geven van het paneeltype van de garage, de afmetingen en eventuele extra’s ingeven en je garagepoort wordt op maat geleverd. De plaatsing doe je natuurlijk wel helemaal zelf, maar via de handleiding zou dit geen probleem mogen zijn.

Je hoeft uiteraard niet onmiddelijk een aankoop te doen! Je kan ook eerst een offerte maken om nadien prijzen te vergelijken.

STAP 1
Kies hoe je garagepoort er van buitenaf zou moeten uitzien.
Je kan bij de meeste bedrijven kiezen uit een zestal (meer of minder) verschillende ‘outfits’:

STAP 2
Vervolgens kies je de breedte, hoogte, kleur, afwerking en opties en vraag je de offerte aan of bestel je de garagepoort meteen.garagepoort zelf bouwen

EEN BEETJE HULP NODIG?

Heb je je eigen handigheid een beetje overschat? Geen probleem! Via onze offertedienst kan je ook garagepoorten bestellen die voor jou worden geplaatst of geleverd.
Indien je kiest voor een doe-het-zelf pakket, wordt er uitgebreide informatie over de plaatsing bij geleverd. Indien je toch voor een vakman kiest, dan hoef je je daar natuurlijk niets meer van aan te trekken.