Gratis garagepoorten advies

Wil je gratis advies van vakmensen over garagepoorten ontvangen? Vul dan het onderstaande offerteformulier in en wij sturen je een offerte op maat. Wij zullen proberen al jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Het invullen van dit formulier en het ontvangen van advies is volledig gratis en neemt minder dan een minuut van je tijd in beslag.

Hoe een garagepoort uitdeuken?

Een garagepoort kan je op 2 manieren uitdeuken. Voor beide methodes heb je veel ruimte nodig.

1. Uitdeuken met lepels

Je hebt hier best wel wat ervaring voor nodig. Het is heel belangrijk dat er genoeg verlichting is om de deuk in de garagepoort goed te zien. Een TLlamp is perfect voor deze klus. De schaduw van deze lamp zal de vorm van de deuk aannemen.

Als je eenmaal de deuk hebt gevonden, gebruik je een lepel om deze naar buiten te duwen. Doe dit tot je ziet dat de schaduw van de TL-lamp weer een rechte lijn vormt. Als dit het geval is, is de deuk hersteld.

Twee professionals zijn een garagepoort aan het herstellen.

2. Uitdeuken via lijmtechniek

De lijmtechniek is iets gemakkelijker dan het gebruik van een lepel. Met deze methode heb je trouwens ook meer controle over de deur. Plak de tape in het midden van de deuk. Laat het een tijdje drogen. Daarna kan je een trekker gebruiken om de deuk eruit te trekken.

Let op de omgevingstemperatuur. De temperatuur speelt een belangrijke rol in de droogtijd van de lijm. Je verwarmt best het plaatwerk voordat je aan de slag gaat. Je kan hiervoor een haardroger gebruiken. 

Wil je graag tijd en geld besparen?
Laat professionele installateurs je nieuwe garagepoort monteren. Zo ben je zeker van een vakkundige en snelle installatie.
arrow Ontvang tot 5 gratis offertes op maat

Hoe ga je te werk bij schade aan een garagepoort?

Als je schade ziet aan jouw garagepoort, heeft deze dringend herstelling nodig.

Hoe garagepoort herstellen?

Hoe kan je schade opmerken? Je kunt schade opmerken als de poort slecht opent en sluit, een piepgeluid maakt, of de mechanische elementen niet functioneren zoals verwacht.

Als je schade opmerkt, neem je best contact op met een professional. Hij of zij zal snel de garagepoort herstellen. Of het nu een standaard of een automatische garagepoort is. Ook zonder zichtbare schade is het aan te raden om voor preventief onderhoud te kiezen.

Door jouw garagepoort om de zoveel tijd te laten nakijken door een professional, kan je veel extra kosten vermijden op lange termijn. De professional zal indien nodig kleine herstellingen doen of scharnieren oliën.

Wat zijn de meest voorkomende defecten van garagepoorten

De meest voorkomende defecten aan garagepoorten omvatten diverse problemen. Ten eerste kunnen er storingen zijn aan de elektrische motor, waardoor de poort niet opent of sluit. Daarnaast is er vaak slijtage aan de scharnieren of rails.

Verder kunnen er problemen met de veerspanning optreden, wat trillingen of schudden tijdens het openen en sluiten veroorzaakt. Tot slot kunnen er ook defecten aan de afstandsbediening voorkomen.

Een professional is onderhoud aan het doen op een garagepoort.

Wil je een garagepoort kopen? Vul het offerteformulier in en vergelijk offertes van installateurs

Ben je van plan om een garagepoort aan te schaffen? Maak het jezelf gemakkelijk en vul ons offerteformulier in. Vergelijk vervolgens eenvoudig offertes van verschillende installateurs. Zo vind je snel de beste prijs-kwaliteitverhouding voor jouw specifieke wensen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u?
2*. Welk type garagepoort wenst u (of heeft u)?
3*. Welk materiaal verkiest u voor de garagepoort?
4*. Wanneer wenst u het project op te starten?
5. Beschrijving van uw project
6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Garagepoorten offertes: beoordelingen

Hieronder enkele beoordelingen van personen die gebruik hebben gemaakt van onze offerteservice.

Onze jongste zoon was beginnen met het leren rijden van een wagen en was vergeten hem in neutraal te zetten. Omdat hij zo dicht bij de garage stond is de auto dan tegen de garagepoort geschoten en zat er een deuk in… De poort was nu wel aan vervanging toe, dus het was niet zo erg, maar ik vind dat altijd vervelend om te beginnen zoeken naar een goeie vakman.

Mijn zoon voelde hem dan schuldig en heeft dan een beetje opzoekwerk gedaan en kwam dan uit op deze site. ‘t Was goed voor mij en hij heeft dan garagepoorten offertes aangevraagd.
De volgende dag had ik er al vier gekregen en daaruit hebben we dan een keuze gemaakt. Ik moet zeggen dat ik wel denk dat alle bedrijven goed waren, maar ja je moet dan wel een keuze maken he.
Vijf maand geleden en nog altijd heel goed. Misschien maak ik ook gebruik van jullie om mijn poort te automatiseren op termijn.

– Nelly De Sterck

Ik woon nog maar net samen met mijn vriendin en dus moeten we veel kosten doen. Daarom helpt het om prijzen te vergelijken. Ik was al wat sceptisch want ik heb al via andere websites garagepoorten offertes vergeleken, maar daar kreeg ik veel te hoge prijzen. Dus ik heb het hier eens geprobeerd en hier werden de prijzen die we oorspronkelijk kregen in de helft gedaan… Da’s natuurlijk een mooie deal. (Eén vakman was wel nog altijd veel te duur, maar ja die hebben we dan niet gekozen he…)
Dan dacht ik dat de kwaliteit misschien wat minder zou zijn geweest, maar we zijn dan gaan kijken naar andere poorten die zij hebben gezet en er was niks op aan te merken.
Onze poort staat er nog steeds, dus ik denk wel dat het goed zal zijn he!

– Pieter-Jan Van Moorsele