Gratis garagepoorten advies

Gratis garagepoorten advies van vakmensen ontvangen? Vul het onderstaand offerteformulier in en wij sturen je een enkele offerte op maat. Hierin proberen we al jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Dit formulier invullen en advies krijgen is volledig gratis en neemt minder dan een minuutje van je tijd in beslag.

Vind de juiste vakman in jouw regio

Hoe een garagepoort uitdeuken?

Om een garagepoort uit te deuken heb je twee opties:

  1. Uitdeuken met lepels
  2. Uitdeuken via lijmtechniek

1. Uitdeuken met lepels

Deuk in garagepoort

Voor deze methode heb je best wat ervaring nodig. Gebruik voldoende verlichting om de deuk goed te zien. Je kan hiervoor een TL-lamp gebruiken om de deuk op te sporen. De schaduw van de TL-lamp zal de vorm van de deuk aannemen.

Vervolgens gebruik je een lepel om de deuk naar buiten te duwen of te masseren. Houd dit een tijdje vol, tot je merkt dat de schaduw van de TL-lamp terug een rechte lijn vormt. Merk je dit op, dan is de deuk verwijderd.

2. Uitdeuken via lijmtechniek

Garagepoort vakmannen

Het gebruik van de lijmtechniek is veel eenvoudiger dan het gebruik van een lepel. Daarnaast heb je de deur met deze methode veel meer onder controle. Lijm de tap in het hart van de deuk. Laat het een aantal minuutjes drogen, om vervolgens met een trekker de deuk te verwijderen. Herhaal deze techniek meerdere malen om het gewenste effect te bekomen.

Houd de omgevingstemperatuur mee in de gaten. De temperatuur heeft namelijk een invloed op de droogsnelheid van de lijm. Om problemen te voorkomen verwarm je van te voren het plaatwerk. Hiervoor kan je een haardroger gebruiken.

Natuurlijk kan je ook advies vragen aan een vakman of een vakman inschakelen om de deuk te verwijderen. Vraag via onze offertepagina enkele offertes op en kom met meerdere vakmannen in contact.

Vraag advies aan een professional

Hoe garagepoort herstellen?

Garagepoort herstellen

Merk je schade op aan jouw garagepoort? Dan is jouw garagepoort aan een herstelling toe. Elementen die erop wijzen dat jouw poort een nazicht nodig heeft, zijn:

  • De poort opent en sluit slecht.
  • De poort maakt een piepend geluid.
  • De mechanische elementen werken niet naar behoren.

Merk je andere mankementen op, aarzel dan niet om contact op te nemen met een erkende vakman. Daarnaast kan je ook kiezen voor een preventief onderhoud. Het is niet slecht om jouw garagepoort om de zoveel tijd door een expert te laten nakijken. Indien nodig doet hij kleine herstellingen of oliet hij de scharnieren bij. Op deze manier voorkom je grote kosten op lange termijn.

Offertes opvragen

Door offertes van garagepoorten te vergelijken kan je tot 30 % besparen. Daarbovenop betaal je bij de plaatsing maar 6 % btw in plaats van 21 %.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1. Wat wenst u?

2. Welk type garagepoort wenst u (of heeft u)?

3. Welk materiaal verkiest u voor de garagepoort?

4. Wanneer wenst u het project op te starten?

5. Beschrijving van uw project

6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Garagepoorten offertes : Beoordelingen

Hieronder enkele beoordelingen van personen die gebruik hebben gemaakt van onze offerteservice.

Onze jongste zoon was beginnen met het leren rijden van een wagen en was vergeten hem in neutraal te zetten. Omdat hij zo dicht bij de garage stond is de auto dan tegen de garagepoort geschoten en zat er een deuk in… De poort was nu wel aan vervanging toe, dus het was niet zo erg, maar ik vind dat altijd vervelend om te beginnen zoeken naar een goeie vakman.

Mijn zoon voelde hem dan schuldig en heeft dan een beetje opzoekwerk gedaan en kwam dan uit op deze site. ‘t Was goed voor mij en hij heeft dan garagepoorten offertes aangevraagd.
De volgende dag had ik er al vier gekregen en daaruit hebben we dan een keuze gemaakt. Ik moet zeggen dat ik wel denk dat alle bedrijven goed waren, maar ja je moet dan wel een keuze maken he.
Vijf maand geleden en nog altijd heel goed. Misschien maak ik ook gebruik van jullie om mijn poort te automatiseren op termijn.

– Nelly De Sterck

Ik woon nog maar net samen met mijn vriendin en dus moeten we veel kosten doen. Daarom helpt het om prijzen te vergelijken. Ik was al wat sceptisch want ik heb al via andere websites garagepoorten offertes vergeleken, maar daar kreeg ik veel te hoge prijzen. Dus ik heb het hier eens geprobeerd en hier werden de prijzen die we oorspronkelijk kregen in de helft gedaan… Da’s natuurlijk een mooie deal. (Eén vakman was wel nog altijd veel te duur, maar ja die hebben we dan niet gekozen he…)
Dan dacht ik dat de kwaliteit misschien wat minder zou zijn geweest, maar we zijn dan gaan kijken naar andere poorten die zij hebben gezet en er was niks op aan te merken.
Onze poort staat er nog steeds, dus ik denk wel dat het goed zal zijn he!

– Pieter-Jan Van Moorsele