Garagepoorten in België: gratis offertes

Als je even rondkijkt op het internet zie je dat er heel wat vakmannen of bedrijven zijn die garagepoorten plaatsen tot hun specialiteit rekenen. Zoals je vast wel weet is een groot aanbod zeker niet slecht, want door de grote aantallen krijg je meer concurrentiedruk. En dat is voordelig voor de consument. Jij krijgt daardoor immers een veel lagere prijs.

Toch kan je je nog steeds ergeren aan dit overaanbod. Je moet immers heel wat moeite doen om een prijsofferte te krijgen. Mailtjes sturen, telefoontjes plegen, afspraken maken… En niet altijd worden ze beantwoordt.

Om een beetje van deze ergernissen weg te nemen, maakten wij een online platform waarbij je offerteaanvraag automatisch naar verschillende partijen wordt gestuurd. Zo hoef je alle gegevens maar één keer in te vullen, en hoef je geen duizenden mailtjes over en weer te sturen. Eén keer invullen is voldoende, want enkele dagen later krijg je al meteen een offerte toegestuurd.

Om spam te vermijden laten we ook niet toe dat er meer dan vier bedrijven jou contacteren. Mocht je toch meer offertes willen, kan je dat natuurlijk altijd aangeven.

We zouden voor deze handige dienst wel geld kunnen vragen, maar weigeren om dit te doen. Een garagepoort kost immers al genoeg geld. Onderstaand formulier kost je dus geen geld, is absoluut vrijblijvend en helpt je nog eens besparen ook. Schouderklopje aan onszelf!

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1. Wat wenst u?

2. Welk type garagepoort wenst u (of heeft u)?

3. Welk materiaal verkiest u voor de garagepoort?

4. Wanneer wenst u het project op te starten?

5. Beschrijving van uw project

6. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
garagepoorten belgie

Niet overtuigd? Waarom offertes aanvragen?

Er zijn heel wat redenen waarom je een offerte wil of niet wilt aanvragen. Eigenlijk zijn er geen nadelen aan verbonden, want je kan er alleen maar geld mee besparen.

We sommen even alle voordelen van offertes aanvragen op:

  • Een offerte voor garagepoorten is gratis. Je hoeft er geen cent voor neer te tellen! Er zijn geen kosten verbonden aan het invullen van een formulier, maar ook achteraf niet. De bedrijven vragen immers geen commissie of intresten.
  • Door een offerte aan te vragen doorheen België heb je veel meer kans op een betere prijs. Er zijn immers meer vakmannen in België dan in een bepaalde provincie. Daardoor moeten ze heviger met elkaar concurreren en pik jij daar de vruchten van.
  • Ben je niet tevreden van de offertes? Of had je het formulier enkel ingevuld om wat meer info te verkrijgen? Geen probleem! Er is geen enkele aankoopverplichting verbonden aan het invullen van een offerteformulier.
  • Een offerteaanvraag invullen gaat vlot. Nadat je je gegevens hebt achtergelaten hoef je niets meer te doen. Enkele uren of dagen wachten en daar is je eerste offerte al! In totaal krijg je drie tot vier offertes. Als je ze allemaal hebt gekregen kan je gaan vergelijken en een keuze maken. Ga niet meteen akkoord! Er kan vaak nog een klein bedrag aan af.